söndag 15 juni 2014

Lugnat ner mig

Efter gårdagskvällens fruktansvärda upptäkt så har ja nu hämtat mig. Idag planterade växterna jag fått av pappa och kände lusten komma tillbaka. En snabbt övergående hopplöshetskänsla med andra ord:)

Hos pappa är det lika fint som alltid. Massa brännässlor och kirskål finns i rabatterna men det gör inte ett dugg- det är en oas ändå:)


3 kommentarer:

 1. Tänkte på dig när jag läste denna:http://www.tradgard.org/kunskap/kunskapsbank/faktabladen/11_radjur.pdf
  Och det är faktiskt så att förförra ägarna av vår trädgård har varit väldigt smarta i sitt träd, växt och blomval. Ett litet tips till dig och kanske må hända hjälp på vägen om det känns alltför stort med stängsel. kram från din granne!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halloj igen! Vad gulligt av dig! :) ja här fanns inte mycket till trädgård när vi flyttade in tyvärr men det som fanns var rådjurssäkert! Tokar och spireor typ! :) jag planterar väldigt mkt 'rådjurssäkert men tror du inte någon korkad sate har varit och smakat på en pionknopp!? Inget är säkert här! ;) det blir bra med alloxnät när jag får möjligheten att fästa upp den rätt! Sålänge får jag försöka piska mig själv att gå ut med ben och blodmjöl och vitlöksspray och konstiga cayennepepparblandningar:)
   Får ta o komma förbi på en kopp kaffe o spana in din trädgård någon dag här i sommar. Vore trevligt! :)
   Kram!

   Radera
 2. Hej Josefin, känner igen mig så mycket i din beskrivning. Blodmjöl blir det mycket av här. Ja ibland är de dumma och käkar på friskt även sådant som är giftigt. Men pionerna har de inte klasat på ännu. Kanske de inte sett dem ännu. Haha. Vi har numer stora planer på ett stängsel. Har redan beställt hem material som ligger och väntar. Fast sambon vill nog hellre ta det lugnt på semestern, om jag känner honom rätt. Ja absolut; det är klart du ska komma över på en kopp kaffe! Lägg ett mail så kan vi byta nummer: evelyn.dahlberg@gmail.com. kram!

  SvaraRadera

Hej där!
Lämna gärna en mening eller två så blir jag väldans glad.
Ha en strålande dag!